Az ablak alatt énekeltünk az ikrekkel
Táborarc

Egy tábor sok-sok témával. Hella a PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai közül az írótáborban járt, és a legkedvesebb PT-s emlékeiről mesélt.

„Egyszer voltam a PT-ben, kreatív írásra, azaz írótáborba jelentkeztem. Rengeteg dolgot tanultam Somától az irodalomról, amiknek az egyetemen is hasznát vehetem. Örültem a meghívott vendégeknek; a programok közül az Animal Cannibals-koncert, a záróbuli és a tüzes előadás tetszett. Szupernek találtam, amikor együtt ünnepeltük Zorka szülinapját és amikor befestettük Soma és Zorka haját. Egyedül talán azon változtatnék, hogy a nagyok (15-17 évesek) kicsit tovább ébren maradhatnának, igaz, nekünk késő este még voltak workshopjaink.

A szállás teljesen jó. Semmi fölösleges körítés, de bőven el lehet férni. Az épület, a környezet tetszett, semmi fölösleg, tényleg a funkció a lényeg. Egyszer az ablak alatt azokat a dalokat énekeltük az ikrekkel, amiket azóta nem énekeltem, hogy a nagypapám meghalt. Vicces volt, amikor egy barátnőm elkezdett szentségelni, hogy ki lehet az a hülye, aki este kornyikál az ablak alatt, én pedig tudtam, hogy mi voltunk azok.

Anyukám eleinte féltett, de rájött, hogy a tábornál jobb dolog nem történhetett volna velem. Nem hiszem, hogy változtam a táborban, azonban jó barátokat szereztem. Egy PT-s ismerősöm azóta a legjobb barátom lett, és mindenki azt hiszi, hogy járunk, ami vicces, de én tényleg imádom a srácot. A mókusok is aranyosak voltak, különösen az a fiú, aki ketchuppal szívecskét rajzolt a pizzára.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Ne legyél előítéletes!

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a…

Még több