Mindenki szereti a nyunyókát
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Ismerjétek meg a PEOPLE TEAM nyári táborának egykori táborozóját, ma már táboroztatóját, Bandit!

Mutatkozz be, kérlek!

Sziasztok! Farkas András vagyok. Már gyerekkoromban magával ragadott a drónok világa. Mindig is lenyűgözött a repülés és a technológia találkozása, így nem volt kérdés, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A drónokban megtaláltam azokat a lehetőségeket, amelyekkel a kreativitásomat és a műszaki tudásomat össze tudom kapcsolni. Jelenleg repülőgépészeti mérnöknek tanulok, hogy mélyebb megértést szerezhessek a repülési iparág hátteréről és technikai részleteiről. Azt hiszem, ez az ágazat nyújtja a legizgalmasabb kihívásokat és a legnagyobb lehetőségeket számomra. Szeretnék hozzájárulni a repülés fejlődéséhez, és olyan innovatív megoldásokat találni, amelyek a jövő repülőgépeit hajtják majd. Lelkes ember vagyok. Mindennap felébredek az új kihívások vágyától és az érdeklődéstől, hogy új dolgokat tanuljak és kipróbáljak. A drónok világában való tevékenységem során rengeteg tapasztalatot szereztem, és mindig új megközelítéseket kutatok a problémák megoldására. Kreatív gondolkodásmódom segít abban, hogy új és innovatív ötletekkel álljak elő, amik áttörést hozhatnak a technológia területén. Barátságos és nyitott embernek tartom magam. Szeretek emberekkel dolgozni, csapatban gondolkodni és együttműködni. A csapatjáték számomra fontos, mert hiszek abban, hogy közösen sokkal többet érhetünk el, mint egyedül. Fontos számomra a jó kommunikáció és az empátia, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni, és megérteni egymást. Magabiztos személyiség vagyok, hiszek a képességeimben és a kitartó munkában. A céljaimat határozottan követem, és nem félek az új kihívásoktól. A hibákból tanulok, és mindig törekszem a személyes fejlődésre. Hiszem, hogy a siker a kemény munka és az elhivatottság eredménye. A precizitás és a pontosság alapvető értékek számomra. Minden projektben és tevékenységben odafigyelek arra, hogy a legjobb eredményt érjem el, és minden részletre kiterjed a figyelmem. Ez segít abban, hogy minőségi munkát végezzek, és elégedett legyek az eredményekkel. Az érdeklődésem széles körű. Bár a drónok és a repülőgépészet a fő fókuszom, más területek is foglalkoztatnak. Érdekelnek a technológiai trendek, a gépészet, a robotika, a 3D modellezés és az automatizálás világa is. Mindig nyitott vagyok az új lehetőségekre és a tanulásra, és szeretem a határainkat feszegetni.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Ez volt életem első tábora, és azonnal megszerettem. Nem találnék jobb tábort, mint ez. A közösség és maga a tábor logisztikája modern, kiépített, nagyon jól meg van minden szervezve, és szeretek a része lenni.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Amikor a gyerekeknek hajnalig oklevelet kellett írnunk. Nagyon jó, hogy megköszönjük a részvételüket, csak sok időt és energiát kellett belefektetnünk.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem a PEOPLE TEAM teljes mértékben jó, ahogy van. Logisztikailag nagyon jól ki van építve, és szerintem nem szabad ezt a jól működő közösséget a feje tetejére állítani. Most idéznék egy nagyon öreg programozótól: „Ha működik, ne nyúlj hozzá!”

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Először a PT-ben hallottam azt a kifejezést, hogy nyunyóka. Tudni kell, hogy ez a figura a tábor része. Ő egy plüssnyúl, ami minden táboros programba bele van építve. Tulajdonképpen egy ilyen kis easter egg, ami mindenhol és mindig ott van. Mindenki szereti a nyunyókát.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén…
PEOPLE TEAM tábor

Napi két random fact

Marci táborozó volt, legutóbb viszont táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért döntött idén…

Még több