Ne legyél előítéletes!
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a tizenéves lány a PEOPLE TEAM új generációs táborában!

„A táborban közösségi életet élhetünk, én például itt tanultam meg barátkozni, és ennek a tudásnak az új osztályomban is hasznát vettem. Nagyon sok emberrel ismerkedtem meg a PT-ben, ahol kicsit kipróbálhattam, milyen egy új közösségben lenni, ahol több korosztály is megfordul. Vannak olyan emberek, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot.

Egy először táborozónak azt tanácsolnám, hogy barátkozzon sokat, és ha nem megy, az sem baj, akkor próbálkozzon másokkal. Ne legyél előítéletes! Kérj véletlenszerű szobabeosztást! A legjobb barátkozási módszer, ha valakivel együtt laksz.

A legmeghökkentőbb az volt a PT-ben, hogy mennyire mozgalmasak voltak a napok, illetve milyen sok program volt, és ez nekem nagyon tetszett. A PT rengeteg programot és játékos tanulást kínál. Én angoltáboros voltam, az szuper volt. A beszédem sokat javult, magabiztosabban beszélek, és jobban értek hallás után. Új szavakat is tanultam, illetve most már tudok angolul válaszolni.

Nagyon szeretem a tábortáncokat, táncolhatnánk többet! Az éjszakai programokra ritkán engedtek csak be a létszámok miatt. A csapatversenyeket szerettem, bár szerintem jobb lenne, ha legalább az első három csapat kaphatna nyunyókát (tavaly csak másodikok lettünk sajnos).

Nekem mindenképpen szerepel a terveim közt a PT jövőre is, és lehet, hogy két turnusra jövök. Mivel szeretek kisgyerekekkel foglalkozni, pár év múlva szívesen kipróbálnám magamat PT-s mókusként.”


Kapcsolódó

Még több