Majd kiderül
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Télapó! Én vagyok Kinga, a nagypapám és a nagymamám legkedvesebb unokája. Arra jutottam, hogy talán TE NEM LÉTEZEL. Ha mégis létezel, szeretnék egy különleges ajándékot kérni tőled, hogy bizonyíthass.

Egy igazi pónit szeretnék. Egy kicsi, aranyos pónit, akit megtaníthatnék ugrálni és futni. Szeretem az állatokat, és mindig is egy saját lóról álmodtam. Ha el tudod hozni nekem ezt a pónit, akkor elhiszem, hogy igazi vagy.

És ha már így beszélünk, lenne még egy kis kérésem. Szeretnék a pónihoz felszerelést is, például egy nyerget és vezetőszárat és kantárt, hogy biztonságosan tudjak lovagolni. És talán néhány könyvet is a lovak gondozásáról, hogy a legjobb barátja lehessek az új pónimnak.

Ha te VALÓBAN az igazi Télapó vagy, akkor mindezt meg tudod valósítani karácsonyig. Nagyon várom az ünnepeket! Remélem, összefutunk.

Sok szeretettel, Kinga

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Kihívások az életben

Meg tudsz inni egymás után 10 pohár kólát? Tudsz egy héten keresztül mindennap…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára!…

Még több