Egyszerűbb, ha mindent
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Barátom, a Mikulás, akivel találkoztunk tavaly a plázában! Én vagyok Áron, az a hatéves kisfiú. Szeretnék egy távirányítós autót, ami gyorsan tud menni. Aztán szeretnék egy szuperhősös jelmezt. Szeretek álruhában játszani és megmenteni a világot. Ha lehet, szeretnék egy robotot is, amivel beszélgethetek és játszhatok. Aztán szeretnék egy repülőt, amit magam tudok irányítani, és egy nagy építőkészletet, hogy megépíthessek egy hatalmas kastélyt.

De tudod, amikor a tévében nézem a reklámokat, mindig látok annyi izgalmas játékot. Szóval, ha lehet, szeretnék mindent, amit a tévében láttam. Ez így egyszerűbb lesz neked is. Tudom, mit gondolsz most, de mindig annyira izgatott leszek, amikor látom őket a képernyőn.

Remélem, ez a levél elég lesz ahhoz, hogy teljesüljenek a kívánságaim.

Áron

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Kihívások az életben

Meg tudsz inni egymás után 10 pohár kólát? Tudsz egy héten keresztül mindennap…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára!…

Még több