Néha igazán aggódom
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Szia, Jézuska! Márk vagyok. Izgatottan írok neked ebben az évben. Van néhány különleges kérésem. Remélem, van egy kis időd elolvasni a levelemet.

Először is szeretném, ha az emberek eszesebbek lennének. Tudom, hogy ez furcsa kérés, de néha olyan dolgokat látok, hogy igazán aggódom. Néha az emberek rossz ötleteket találnak ki, és ez nem jó. Szeretném, ha mindenki többet gondolkozna, mielőtt cselekszik, hogy jobbá tegye a világot.

Emellett azt is szeretném, hogy jobb legyen az emberek élete, ha mindenki egészségesebb lenne, és ha több öröm lenne a világban. Úgy gondolom, hogy ha az emberek okosabbak lennének, akkor ez segítene ebben is.

Tudnod kell, hogy az én életem jó. Boldog vagyok, és szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit eddig kaptam. Vannak több százan, akiknek nincs könnyű dolguk, és szeretnék segíteni nekik.

Ha módodban áll, légy szíves, intézkedj!

Márk

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Kihívások az életben

Meg tudsz inni egymás után 10 pohár kólát? Tudsz egy héten keresztül mindennap…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára!…

Még több