Mindenki jól van különben?
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

A Mikulásnak, az Északi-sarkra! Üdvözlet, kedves Mikulás! Mi vagyunk Vencel, Hedvig és Konrád, és izgatottan írjuk ezt a levelet neked. Vencel 10 éves, szeret biciklizni és focizni, Hedvig 8 éves, a rajzolás és a tánc a kedvencei, Konrád pedig 6 éves, és odavan az állatokért meg a kalandos mesékért.

Emlékszel még ránk, ugye? Tavaly is írtunk neked, és annyira boldogok voltunk a meglepetéseiddel! Most is, mint minden évben, igyekeztünk jók lenni. Szeretnénk a jók listáján maradni!

Kérdeznénk tőled: minden rendben az Északi-sarkon? Hogy van Mikulás asszony? Nem betegek a rénszarvasok? És a krampuszok és az angyalkák milyen készülődést végeznek karácsony előtt?

Most pedig szeretnénk megosztani veled, mire vágyunk karácsonyra. Vencel új focilabdát (Nike) szeretne, Hedvig rajzeszközöket (Stabilo), hogy szebb képeket alkothasson; Konrád nagyon szeretne egy nagyon vastag könyvet, amelyikben koalák és kalózok is szerepelnek. Van ilyened? Ezek talán nem nagy kérések, és reméljük, hogy a műhelyedben össze tudod majd állítani ezeket az ajándékokat.

Előre is köszönjük mindazt, amit teszel. Mindig hálásak vagyunk az ajándékokért, és alig várjuk, hogy megtudjuk, mivel lepsz meg minket.

Légyszi, vigyázz magadra, Rudolfnak pedig adjanak több szénát a manóid! Mégiscsak övé a legnagyobb felelősség. Sok szeretettel, Vencel, Hedvig és Konrád

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Kihívások az életben

Meg tudsz inni egymás után 10 pohár kólát? Tudsz egy héten keresztül mindennap…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára!…

Még több