A rollerezés szórakoztató
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Hi, Santa Claus! Én vagyok, Bence. Anya azt mondta, írhatok neked egy levelet, hogy elmondhassam, milyen jó voltam idén. Már hétéves vagyok, és próbáltam szépen viselkedni. De néha kuszálkodok, mert elfelejtem, hogyan kell mondani néhány magyar szót. Apukám amerikai, és mindig angolul beszél velem.

Szóval, Santa Claus: szeretném, ha te is úgy gondolnád, jó voltam idén. Izgatott vagyok a karácsony miatt! Tudom, elfoglalt vagy ebben az időszakban, mégis reményem van.

Van egy kérésem is, de nem vagyok biztonságos, hogy szabad-e kérnem: nagyon szeretném az elektromos rollert. Apu azt mondja, kicsi vagyok hozzá, de anyu azt mondja, hogy talán kaphatok egy kisebbet, ami biztonságosabb. Nem tudom, mi a jó megoldás. Talán segíthetsz.

Apu mindig azt mondja, hogy a rollerezés szórakoztató. Akkor meg mi a baj? Ő is rollerral jár dolgozni. A barátom bátyjának is van. Én is szeretném kipróbálni. De nem akarok bajba kerülni, és nem szeretném, ha anyu aggódna. Santa Claus, te tudsz nekem közreműködni, hogy találjak egy biztonságos rollert, amit használhatok?

Köszönöm, hogy elolvastad a levelemet, Santa Claus! Nagyon várom, hogy láthassalak! Mézes süteménnyel készülök! Szeretettel boldog karácsonyt kívánva, Bence

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Anya és Apa érettségije

– Anya, neked mi volt a választott érettségi tárgyad? – érdeklődött Zsófi. –…
PEOPLE TEAM tábor

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el.…

Még több