Mert ők a legjobbak
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Hát itt vagyok újra. Ez a hagyományos karácsonyi levelem. Tudom, te inkább gyerekeknek szoktál ajándékokat hozni, nem tiniknek, de miért ne próbálnám meg, igaz?

Nos, ide jutottam 13 évesen! Azt kell mondanom, hogy az egyetlen dolog, ami számít számomra az életben, az a zene és a bulizás. A zene mindent jelent! És most itt van ez a dolog, amit a karácsonyig akarok: nem ajándékot, csak egy lehetőséget, egy álmot, amit valóra válthatok, mégpedig eljutni a kedvenc bandám koncertjére! Imagine Dragons! Ők a legjobbak, a szövegeik utánozhatatlanok, a zenéjük csak nekem szól! Mintha a barátaim lennének, bár sosem találkoztunk személyesen. Jövőre legalább egyszer hadd találkozhassak velük élőben!

Tudom, te a játékok és ajándékok szakértője vagy, de ha valaki meg tudja csinálni ezt a csodát, akkor te. Hajlandó vagyok bármire ezért az álomért! Talán lecserélem az összes karácsonyi ajándékot egészen addig, amíg ez meg nem valósul. Ha csak egy koncertjegy, amit megkaphatnék, az is elegendő lenne.

Mikulás, köszönöm, hogy elolvastad ezt. Nekem a legfontosabbak a zene és az álmaim. Bízom benne, hogy találsz megoldást.

Szeretettel, Zsana

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Kihívások az életben

Meg tudsz inni egymás után 10 pohár kólát? Tudsz egy héten keresztül mindennap…
PEOPLE TEAM tábor

Éretlenek

Az idő sodrásában sokszor rohannak a napok, pedig milyen jó lenne néha megállítani pár órára!…

Még több