PEOPLE TEAM tábor

A reggeli gyors tisztálkodás után már rohantunk is reggelizni. Életmentőnek éreztem a tejeskávét, amit a büfében vásároltam magamnak. Benyomtam mellé két kakaós csigát, és meg sem kottyant. A kulacsomat gyorsan feltöltöttem vízzel, majd az ikrekkel együtt elindultunk a tánctér irányába. Még időben voltunk, nem kellett annyira sietnünk, így volt időnk átbeszélni az ikrek tegnap esti, kismókusos kalandjait. Na nem mintha túl sok minden történt volna, de nincs alapom ítélkezni, én is vigyorgok magamban folyamatosan a semmin.

A próbára pont időben érkeztünk, de rajtunk kívül már mindenki jelen volt. Nyolcas csapatunk a dunaújvárosi lányokból – Elizából, Jázminból és Bogiból –, Izából, az ikrekből, Enikőből és belőlem állt össze. Keve a fiatalabbakhoz került, mert ő még csak tizenhárom éves. Valószínűleg nem bánta, mert a tánctáborban ezen a héten rajta kívül még egy fiú vesz részt, aki szintén abban a csoportban van.

Mivel párosan vagyunk, a koreográfiánál is igyekszünk ezt kihasználni, és úgy párokat alkotni, hogy a tánctudásunk alapján vegyesen kerüljünk össze. Így lett az én párom Enikő, kiegészítve a balettos múltamat az ő hiphoptudásával. Az ikrek egy-egy dunaújvárosi lánnyal kerültek párba, míg Iza a harmadik társukkal. Persze ez nem az egész koreográfiára vonatkozik majd, csupán a páros részekre. Aztán dolgozni kezdtünk. Már egész jól megszoktam, hogy bármikor bekiabálhatom az ötleteimet, és nem szorongok amiatt, hogy mit fognak szólni hozzá a többiek. A három barátnőről, akik Dunaújvárosból jöttek – ők voltak azok, akik elsőre kicsit nagyképűnek tűntek –, kiderült, hogy nagyon jól lehet velük közösen dolgozni, és tényleg profik abban, amit csinálnak.

Az egész délelőttöt végigtáncoltuk. Dél közeledtével a nap egyre melegebben sütött, és lassan a hőguta kerülgetett mindenkit, annak ellenére, hogy nemcsak a kulacsainkat töltöttük többször újra, hanem minden alkalommal a fejünket is bevizeztük. Az elkövetkező napokra is pokoli hőséget ígérnek, így senki nem gondolkozott sokat, hogy feliratkozzon-e a holnap délutáni strandolásra.

Mikor a táncpróbáknak vége lett, lerogytunk a fűbe, és ahhoz is erőt kellett gyűjtenünk, hogy elinduljunk ebédelni. Viszont a koreográfia nagyon jól alakul, nagyon menő lesz az előadás.

Lejegyezte: L. Molnár Edit

Előző bejegyzés
A második éjszaka – Emma naplója, 34. rész
Következő bejegyzés
Program program hátán – Emma naplója, 36. rész
Kapcsolódó

Még több