Levél Annának
Tábori impulzus
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Anna!

Remélem, te is beírtad már a naptáradba nagy, piros betűkkel, hogy húsvét után már tanácsos lesz jelentkezni a PEOPLE TEAM-táborokba. Én már annyira várom! Nagyon izgatott vagyok. Tudom, hogy butaságnak hangzik, de nem tudok dönteni a sporttábor és a tánctábor között. Napok óta ezen agyalok, de egyszerűen nem jutottam dűlőre tegnap estig.

Ezért vacsora után elhatároztam magam, és beszéltem a szüleimmel. Megmondtam nekik, hogy mindkét tábor nagyon-nagyon érdekel, és szeretném, ha beleegyeznének, hogy két hétig ott lehessek. Meg azt is megemlítettem, hogy te is mész a tánctáborba, Helga pedig a sporttáborba. Tudom, hogy veled már megbeszéltük, hogy együtt leszünk a tánctáborban. Tegnap Helga is megkeresett, hogy menjek vele a sporttáborba. Anyáék azt mondták, alszanak rá még egyet. Nagyon remélem, hogy idén két táborba is mehetek. Mekkora buli lenne két hétig a campusban! Ráadásul nekik is jó, mert kedvezményt kapnak.

Szóval még apa nem bólintott rá, de holnap reggel biztos igent fog mondani. Úgy gondoltam, csinálok neki egy finom reggelit, és gőzölgő kávéval várom. Ha sikerül meggyőzni Apát, akkor nagyon jó nyaram lesz! Már alig várom. Repesek az örömtől!

Neked elárulom, hogy titokban reménykedem, hogy a sporttáborban ott lesz Peti is. Emlékszel, hogy tavaly milyen jókat viccelődtünk? Mennyit ugrattuk egymást? Szerintem tetszettem neki. Csak az volt a baj, hogy Peti bejárós volt. Azért mindig ott maradt estig. Talán idén ott is alszik majd. Annyira kíváncsi vagyok az idei csapatra. Biztos jó lesz mindkét táborban.

Nem fogod elhinni, de Kecskemét is hiányzik. Tudom, hogy elég messze van Győrtől, de annyira klassz város. Nekem nagyon megtetszett. Tavaly még teljes pánikban voltam, hogy ilyen messzire utazzak a családomtól. Most meg már szinte azonnal indulnék.

Egy csomó klassz dolog is lesz a tánctáborban. Képzeld, rengeteg infó van a honlapon! Én is csak most fedeztem fel. Mindenképpen nézd meg te is! Ideírom neked a címet: peopleteam.hu. Itt olvastam, hogy a tánctáborban még salsa is lesz. Annyira izgatott vagyok, hogy szinte remeg a kezem a billentyűzeten.

Remélem, te is várod már a találkozást! Ne felejts el jelentkezni!

Üdv, Niki

Lejegyezte: Kovács Dalma

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Munka vagy nyaralás?

Bizonyára sokan gondoltatok már arra, hogy aktívan, valamilyen érdekes munkát kipróbálva töltenétek a…

Még több