Unalmas táborokban jártam – eddig
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

A 11 éves Ádám megtalálta az igazit, mármint az ideális tábort. Először járt a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekfesztiválján, de nem utoljára. Hogy miben különbözött a PT az eddig kipróbált táboroktól?

„A keresztanyám keresgélés közben találta meg a PT-s videókat az interneten. Megtetszett a tábor, ezért jelentkeztem rá. Reméltem, hogy új barátokat szerezhetek, élményeket gyűjthetek, na meg kipróbálhatom a drónreptetést – ezek mind megtörténtek. Meglepett, hogy milyen nagy létszám volt a PT-ben, könnyen lehetett bandázni. Ha először jönnél táborozni, ne riasszon el a sok ember, gyere bátran, mert ez egy jól szervezett, élménydús tábor!

A PT-ben vannak profi segítők, akik figyelnek ránk. A mókusok és a táborvezető segítsége igen fontos volt nekem, bármivel fordulhattam hozzájuk. Amikor honvágyam támadt, a sok program és a táborozótársak elterelték a figyelmemet. Tetszett a kígyósimogatás, kihívást jelentett, és az Animal Cannibals-koncert is bejött. Szervezett volt a hazajárósok nyilvántartása, a reggeli fogadásuk, esti távozásuk.

Leginkább a drónépítő társaimmal barátkoztam. Meggyőzött a szekcióvezető magas tudása, neki köszönhetően tanultam meg a drónok megfelelő irányítását. Eddig unalmas táborokban vettem részt, de a PT szuper volt. Az első napon még izgultam, mi fog történni, az utolsón pedig szomorú voltam, hogy véget ért. Ezentúl csakis a PEOPLE TEAM-táborba megyek – remélem, legközelebb is ott lesz a dróntábor a választható szekciók között. Már most sok élményt el tudok mesélni az osztálytársaimnak, és ajánlom nekik a PT-t.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén…
PEOPLE TEAM tábor

Napi két random fact

Marci táborozó volt, legutóbb viszont táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért döntött idén…

Még több