Időm sem volt a honvágyra
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Mit érez egy 12 éves lány, amikor először jár egy nagy táborban? Honvágyat egy cseppet sem, legalábbis Panni mindig talált elfoglaltságot a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában.

„Egyszer voltam eddig a PT-ben, ahol az lepett meg a leginkább, hogy a táboroztatók mennyire fiatalok. Azt szeretem a táborozásban, hogy együtt lehetek a barátaimmal, szülők nélkül – akik szerencsére nem szoktak izgulni a távollétemben, hiszen tudják, hogy biztonságos helyen vagyok.

Egy jó tábortól legfőképp azt várom el, hogy soha ne unatkozzak. A PEOPLE TEAM szuper, mert nem volt honvágyam, időm sem volt erre gondolni. Annak, aki először táborozik a PT-ben, azt tanácsolnám, hogy ne ücsörögjön a szobájában, mert mindig van mit csinálni, mindig van hova csatlakozni.

A barátaimmal táboroztam, ezért új barátságokat sajnos nem kötöttem. A táncos szekcióban töltöttem el egy hetet. Szoktam még a PT-ben tanult mozdulatokat táncolni. Szívesen elmennék a következő turnusra is, és akkor is ottalvós lennék. Már csak egy nyunyókát szeretnék, akkor lenne tökéletes a tábor.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Ne legyél előítéletes!

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a…
PEOPLE TEAM tábor

„Ater megengedte”

Elcsíptük a PEOPLE TEAM négy táboroztatóját, Tanát, Bendegúzt, Danit és Annát. Lássuk, ők…

Még több