Éhezők viadala
Magazin

Az evés és fogyás mindig is fontos téma volt számomra. Mivel szeretek enni, nehéz dolgom van, de mindig megpróbálom a legjobbat kihozni magamból. Edzésen sosem elég az, ami van. Mindig ott van az 1-2 pluszkiló, ami nem kéne ide-oda. De kezdjük az elején!

Szóval kisebb koromban (nem magasságra gondolok) sosem zavartak ezek a testsúlyproblémák. De aztán idősebb lettem, és elkezdődött a tortúra – egy végeláthatatlan „kaland”. Lassan 3 éve azt hallgatom, hogy még mindig ott van az a 2 kiló plusz, ami nem kéne, de nem megy le.

HADAT ÜZENEK A KILÓKNAK: Itt van az ötlet, amivel előálltam saját magamnak! Kit érdekel, hogy hány kiló vagyok? Engem nem. Már csak azért sem, mert ugyanannyi (vagy talán egy picivel több) edzésmunka mellett hozzáerősödöm a testsúlyomhoz. Ennyi. Emellett a terv része az is, hogy nem foglalkozom mások véleményével. Persze van egy-két dolog, aminél fontos mások véleménye is. Ezt sose feledjétek! Néha én is érzem magamon azt a pár pluszkilót, de gyorsan elmegyek futni vagy más sportot űzni, és rögtön jobban is érzem magam, és valójában jobban is vagyok. Nem ámítás!

Emellett persze az is fontos, hogy próbálkozom a napi ötszöri étkezéssel és az este 6 utáni nem evéssel. Hellyel-közzel sikerül is megoldanom ezt a problémát. Anyukám és apukám nagyon segítőkészek, és főleg naprakészek a táplálkozás terén, így ők is rengeteg és főleg kiváló tanácsokkal látnak el. Ők nem valamiféle étkezési tanácsadók vagy hasonlók (isten ments!), csak szimplán érdekeltek a témában, és sokat olvastak utána.

Ha jobban belegondolok, igazából ennyi lenne az én történetem. Mivel máshol sosem hallom azt, hogy nem úgy áll rajtam a pólóm vagy a gatyám, ezért annyira nem megyek bele a fogyókúrázás világába. Igazán nincs rá szükségem. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mennyire tökéletes vagyok. Én inkább kitartónak mondanám magam. Sokkal inkább. Gondoljátok át! Idővel és türelemmel mindent elérhettek, amit akartok.

Ennek a cikknek az lenne a lényege, hogy BÍZZATOK MAGATOKBAN! Ne hallgassatok senkire magatokon kívül. Nagyon sok sikert mindenkinek, és ne feledjétek: „Sose hagyjon el benneteket a remény!”

Neuvirt Zsani

KecskeNEWSás-archívum

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el.…
PEOPLE TEAM tábor

Lovagias rendőrök

Ha a lovag szót halljuk, eszünkbe jutnak a középkori lovagok, a bajvívás, a…

Még több