Életem felejthetetlen része a PT
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Kitti 13 évesen járt először a PEOPLE TEAM ottalvósként és bejárósként is igénybe vehető nyári táborában. Lássuk, miért találta felejthetetlennek a PT-t!

„Szuper tapasztalatok értek a PT táborában, ilyen volt a kedves fogadtatás, a lazaság, a jókedv és az új barátságok születése is. Sok élményt nyújt és új dolgokat mutat, ismertet meg. Eleinte izgultam, hogy vajon milyen lesz a rengeteg idegen ember között, és attól is féltem, hogy unatkozni fogok, bár utánajártam a régebbi táborok történeteinek, és már azokból sejtettem, hogy nem lesz ott unalom – és nem is volt. Ventilátort tényleg érdemes hozni, mert meleg van.

A szüleimnek megígértem, hogy mindennap jelentkezem telefonon, és hogy rendesen eszem. Nagyon bejött a büfé, a kedvenceim a jégkrémek, az üdítők és a szendvicsek voltak. Nem volt honvágyam, nem gondoltam az otthonomra, mivel el voltam foglalva. Minden tetszett, amiben részt vettem. Ha bármi kérdésem volt, a táborlakók segítettek, és első nap megkaptam szinte minden fontos információt, a többi pedig magától adódott. A fotóstáborban vettem részt. Annyira nem hasznosítottam az ott tanultakat, de minden megmaradt fejben.

A PT-táborban két szuper barátnőt szereztem, csak sajnos az ország más területén laknak. Szomorú voltam, amikor véget ért a tábor. A PT az életem felejthetetlen részét képezi. Alig várom, hogy újra táborozhassak. Ugye lesz minden, ami tavaly volt, és még sok minden más?!”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Ne legyél előítéletes!

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a…

Még több