Életem felejthetetlen része a PT
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Kitti 13 évesen járt először a PEOPLE TEAM ottalvósként és bejárósként is igénybe vehető nyári táborában. Lássuk, miért találta felejthetetlennek a PT-t!

„Szuper tapasztalatok értek a PT táborában, ilyen volt a kedves fogadtatás, a lazaság, a jókedv és az új barátságok születése is. Sok élményt nyújt és új dolgokat mutat, ismertet meg. Eleinte izgultam, hogy vajon milyen lesz a rengeteg idegen ember között, és attól is féltem, hogy unatkozni fogok, bár utánajártam a régebbi táborok történeteinek, és már azokból sejtettem, hogy nem lesz ott unalom – és nem is volt. Ventilátort tényleg érdemes hozni, mert meleg van.

A szüleimnek megígértem, hogy mindennap jelentkezem telefonon, és hogy rendesen eszem. Nagyon bejött a büfé, a kedvenceim a jégkrémek, az üdítők és a szendvicsek voltak. Nem volt honvágyam, nem gondoltam az otthonomra, mivel el voltam foglalva. Minden tetszett, amiben részt vettem. Ha bármi kérdésem volt, a táborlakók segítettek, és első nap megkaptam szinte minden fontos információt, a többi pedig magától adódott. A fotóstáborban vettem részt. Annyira nem hasznosítottam az ott tanultakat, de minden megmaradt fejben.

A PT-táborban két szuper barátnőt szereztem, csak sajnos az ország más területén laknak. Szomorú voltam, amikor véget ért a tábor. A PT az életem felejthetetlen részét képezi. Alig várom, hogy újra táborozhassak. Ugye lesz minden, ami tavaly volt, és még sok minden más?!”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén…
PEOPLE TEAM tábor

Napi két random fact

Marci táborozó volt, legutóbb viszont táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért döntött idén…

Még több