Nyunyóka helyett a kiskacsa is jó
Tábori impulzus
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Heni introvertáltként jellemezte magát, ennek ellenére remekül elvolt egy olyan táborban, ahol rajta kívül még 500 gyerek vett részt. A kamasz lány a kedvenc PEOPLE TEAM-es emlékeiről mesélt.

„Táborozni azért jó, mert új embereket ismerhetsz meg, kipróbálhatod magad különböző feladatokban, hasznosan töltheted el a nyaradat. Egy örökre szóló élményt, amire mindig boldogan gondolhatok vissza, és sok-sok új barátot ad. A PEOPLE TEAM-táborban mindenki közvetlen a másikkal, a táboroztatók pedig meglepően fiatalok, de talpraesettek. A fotós szekciót választottam. Azelőtt sosem fotóztam, de azóta is vágyom egy gépre.

Én alapból nehezen barátkozó típus vagyok, ezért egy picit féltem, hogy a PT-ben sem fogok megnyílni, de ez teljesen alaptalan aggodalom volt. Szerencsére több barátságot kötöttem a táborban, sajnos a nagy távolság miatt nehezebb megoldani a találkozókat, de igyekszünk tartani a kapcsolatot. Aki először érkezik a PT-be, annak azt a tanácsot adnám, hogy legyen bátor és nyitott, és szerezzen minél több barátot. Az anyukám egyáltalán nem izgult a táborozás miatt, sőt ő küldött el a PT-be. Nem volt honvágyam, hiszen nagyon jól éreztem magam, és nem is akartam hazamenni.

Nem tudnék kiemelni egyetlen napot, mind a három, táborban töltött hét csodás volt. Ahhoz képest, hogy introvertált vagyok, és sosem szerettem új közegbe kerülni, a PT-ről az ismerkedés, a barátságok és a nevetés jut eszembe, a szobákba való átszökések este tíz után, az éjszakai nevetgélések, futkározások. No meg a csapatprogramok, a nyunyóka – mindenki erre hajt, pedig a kiskacsa sem rossz –, a Takarítónő, az ajándékok, a jobbnál jobb könyvek, a karaoke és a remek büfé (kedvenceim a Magnum, a Soba leves és a hagymás-mézes elefántos karika) jó fej büfésekkel. Persze hogy megyek idén is! Ugye most is sokan jönnek?”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Munka vagy nyaralás?

Bizonyára sokan gondoltatok már arra, hogy aktívan, valamilyen érdekes munkát kipróbálva töltenétek a…

Még több