TE mit kérdezel hétfőn?
Tábori impulzus
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt is megkérdezte tőlünk:

– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy kifejezzék az érdeklődésüket vagy választhassanak olyan tevékenységeket, amelyek a leginkább érdeklik őket a táborban?
– Milyen a táborozás során alkalmazott szabályok és fegyelmi intézkedések rendszere?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekeknek, hogy megismerjék a természetet és a környezetet a táborban? Vannak-e természeti tanösvények, ökológiai tevékenységek vagy környezetvédelmi projektek?
– Milyen módon kezelik a táborban a gyermekek egészségével kapcsolatos különleges igényeket vagy orvosi kezeléseket, például gyógyszerek adagolását?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy fejlesszék a szociális készségeiket és az együttműködést a táborban, például csapatépítő játékok vagy projektek révén?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Munka vagy nyaralás?

Bizonyára sokan gondoltatok már arra, hogy aktívan, valamilyen érdekes munkát kipróbálva töltenétek a…

Még több