TE mit kérdezel hétfőn?
Tábori impulzus
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt is megkérdezte tőlünk:

– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy kifejezzék az érdeklődésüket vagy választhassanak olyan tevékenységeket, amelyek a leginkább érdeklik őket a táborban?
– Milyen a táborozás során alkalmazott szabályok és fegyelmi intézkedések rendszere?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekeknek, hogy megismerjék a természetet és a környezetet a táborban? Vannak-e természeti tanösvények, ökológiai tevékenységek vagy környezetvédelmi projektek?
– Milyen módon kezelik a táborban a gyermekek egészségével kapcsolatos különleges igényeket vagy orvosi kezeléseket, például gyógyszerek adagolását?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy fejlesszék a szociális készségeiket és az együttműködést a táborban, például csapatépítő játékok vagy projektek révén?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Munka vagy nyaralás?

Bizonyára sokan gondoltatok már arra, hogy aktívan, valamilyen érdekes munkát kipróbálva töltenétek a…
PEOPLE TEAM tábor

Építőtáborok

Amikor építőtábort hirdettek a gimnáziumban, lelkesen jelentkeztem. Egyvalamit nem értettem: mitől építő? Mi…

Még több