Minden évben ugyanott folytatjuk
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor gyermekszemmel

Miért várják a gyerekek a táborozást? A 16 éves Lilien mesélt a tábori élményeiről, amelyeket a PEOPLE TEAM-ben élt át.

„Négyszer jártam eddig a PT-ben. Azért szeretek táborozni, mert közben kiszakadhatok a szürke hétköznapokból, teljesen más az ottani élet, mint év közben otthon vagy a suliban lenni.

Attól tartottam, hogy nehéz lesz barátokat szereznem, de a félelmem alaptalan volt. Nagyon szoros barátságokat alakítottam ki a PT-ben, és akármilyen keveset is találkozunk, minden évben ugyanott folytatjuk, mintha egy perc sem telt volna el. Sosem voltam szomorú, mert mindig ott voltak a barátaim, és segítettek a mókusok és a tanárok is. Aki először megy a PT-be, annak azt tanácsolnám, hogy ne aggódjon, és engedje el magát.

Többféle szekciót is kipróbáltam a PT-ben, voltam fotóstáborban, angoltáborban és kuktatáborban is. Ezeknek hála most már rendesen tudok kezelni egy fényképezőgépet, és a konyhában is otthonosabban mozgok – az órák »végtermékei« is jól sikerültek általában.

Az esti programok, az Animal Cannibals-koncert, a csapatversenyek és a csillagászat is szuper. A kajaügyelet is vicces volt, ahogy mindenkit figyeltek, hogy kivisznek-e ételt-italt a hangárból, és azt mondták, hogy »azt a bögrét még itt edd meg, légy szíves«.

A PT-be érkezés első napján mindenki izgatott, az utolsó napon pedig sírnak, hogy el kell búcsúzni. Utána elkezdődik a visszaszámlálás… Alig várom, hogy jövőre is táborozzak.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Ne legyél előítéletes!

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a…

Még több