A pingpongozás összehoz
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Marci első tábora a gyerekfesztiválként emlegetett PEOPLE TEAM volt. A kecskeméti PT-ben turnusonként 500 gyerek nyaral. Hogyan érezte magát Marci a nagy társaságban? Olvasd el a beszámolóját!

„Kilencéves vagyok, eddig egyszer jártam a PT-ben. Meglepett, hogy különböző nemzetiségű gyerekek és felnőttek között voltam, de megtanultam, hogyan ismerkedjek meg rövid időn belül idegen nyelven beszélő emberekkel. A pingpongozás például jó alkalmat adott arra, hogy kínai fiúkkal összehaverkodjak. A PT-nek vidámságot, sok barátságot, érdekes programokat, sokszínű társaságot köszönhetek, pedig eleinte tartottam attól, hogy nem fogok tudni barátságokat kötni, főleg, mert nem aludtam ott.

Ha először mész a PT-be, és izgulsz, nyugodj meg, mert nem lesz semmi baj, vigyáznak rád. Nekem mindig segítettek a mókusok. Szóval lazulj el, és élvezd minden percét a tábornak! A PT-ben szabad lehetsz, és izgalmas programokon vehetsz részt.

Sporttáborba jelentkeztem, de inkább csak játszottunk. A PT előtt nem voltam még táborban, ezért izgultam, és az utolsó nap nagyon sajnáltam, hogy vége lett. Jövőre is szeretnék menni – nagyon!”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Ne legyél előítéletes!

Tanácsokkal látta el a táborozni készülő olvasóinkat Mici. Lássuk, milyen tapasztalatokat szerzett a…

Még több