Megölelték a szomorkodókat
Táborarc

Ebben a táborban senkit sem hagynak rosszkedvűen! Bálint a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában járt, és megtapasztalta, milyen az élet egy jó hangulatú, kollégiumi közegben.

„Kétszer voltam PT-s, a második turnusomban angoltáborban voltam, az elsőn fotóstáborban. Nagyon jó volt kimenni fotózni a közeli pumpapályára, és az esti fényfestéses fotózás is szuper volt. Angolul sok új kifejezést tanultam, és nyelvtanból is fejlődtem, valamint javult a kiejtésem. Ezeknek a középiskolában és külföldön is hasznát vehetem.

A kedvenc tábori programjaim azok voltak, amikor több választható program volt, de egyik sem volt szigorúan kötelező. Egyszer kitaláltuk, hogy akkor mi most röplabdázunk, miközben egyikünk sem tudott kicsit se játszani, így nagyot röhögtünk.

Ételek közül a büfés minipizzák voltak a kedvenceim, mert ezek bármikor elérhetőek voltak, nagyon finomak, és sokféle diétába beleférnek. A szállás teljesen jó és tiszta volt. Előtte figyelmeztettek, hogy vigyünk ventilátort, habár szerintem tanácsos hosszabbítót is hozni. Örültem, hogy volt hűtő, már csak azért is, mert vizes kendőket tettünk a fagyasztóba, és később azzal dobáltuk egymást a barátaimmal.

A táborban szociálisabb lettem. Bárki szomorú volt, vagy hasonló, mindig akadt valaki, aki megölelte.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Tudod, mi az az árnyékolás?

Adéllal, a PEOPLE TEAM nyári táborának táboroztatójával beszélgettünk többek között PT-s szóhasználatról, kemény…
PEOPLE TEAM tábor

Amíg tudok, itt a helyem

Ismerd meg a PEOPLE TEAM nyári táborának táboroztatóit! Boldi mutatkozik be először, és…

Még több