Levél Lucának
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Luca!

Október 27-e van, az utolsó tanítási nap az őszi szünet előtt. Már alig vártam a szünetet! Végre elutazunk a nagyiékhoz. Jó lesz pihenni – egyáltalán nem fog hiányozni a korán kelés.

Nagyon izgultam, milyen lesz az évkezdés a negyedikben. Szerencsére az egész jól alakult. Tetszik a környezetismeret. Az lett a kedvenc tantárgyam.

Az angol miatt igazán aggódtam. Tavaly nehezen ment, pedig még alig tanultunk valamit. A tanárunkért sem voltam oda: mindig olyat kérdezett, amit le se írtunk a füzetbe. Állandóan tanultam, mégsem tudtam megjegyezni a szavakat. Pedig szeretem az angolt, csak ez tavaly még nem volt ennyire világos. Idén már heti három óránk van. Tudod, amióta táborban voltunk, nagyon sokat változott az angolom. A PEOPLE TEAM rengeteget hozzáadott. Olyan jókat nevettünk együtt, emlékszel?

Jövőre is elmegyek az angoltáborba. Remélem, te is jössz nyáron! Aztán, ha már elég nagyok leszünk, beállunk kismókusnak is…

Képzeld, új angoltanárt kaptunk! Gábor bá’ nagyon kedves. És tudod, mit? A tábor óta én vagyok az egyik legjobb angolos. A többiek csak néznek. Mindenki azt kérdezi, hogy mikor tanultam meg ilyen jól a nyelvet. Én csak mosolygok, és azt felelem, hogy a PT-eskü kötelez, bizonyos dolgokat nem árulhatok el. Annyit azért elmondtam nekik, hogy a világ legjobb tábora a PEOPLE TEAM-tábor, és amíg csak tudok, járni fogok oda nyaranta.

Próbálnak faggatni, hogy mit lehet ott csinálni, és milyen az egész, de én egyelőre nem mondok nekik semmit. Nem szeretném, ha az osztályomból bárki eljönne. Persze páran már szóltak a szüleiknek, és már megy a kérdezősködés. Anya mindennap megemlíti a vacsoránál, hogy éppen kinek az anyukája érdeklődött nála. Jó, mi?

Remélem, neked is jól telnek a napjaid. Mindenképpen írni fogok neked a szünet után is, mert biztos sok élményben lesz részem. Jó lenne még a tábor előtt találkozni. Már fűzöm anyáékat, hogy utazzunk el felétek a Balatonra, de még nem mondtak biztosra semmit.

Jó légy, és várom a leveledet!

Villő

Lejegyezte: Kovács Dalma

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Jó szerencsét!

Dologtiltás Nagymama azért szereti a december 4-ét, mert az dologtiltó nap. Ekkor tilos…
PEOPLE TEAM tábor

Együtt a cyberbiztonságért

Számítógép-biztonsági világnap. Tudtad, hogy van ilyen? Ezt a jeles napot 1988. november 30-án…

Még több