Szuper vakáció itthon
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Már biztos te is ezerrel tervezed a nyári szünetedet. HÁT MEGÉRKEZETT VÉGRE! Keresgélsz, nézegeted a lehetőségeket, álmodozol. A monoton hétköznapok után szeretnél eljutni idegen, messzi tájakra, megtapasztalni új, eddig ismeretlen élményeket is.

Sok gyerek és fiatal nagy vágya, hogy eljusson Párizsba, és meglátogassa a Disneylandélményparkot. Ki ne akarna részese lenni annak a varázslatos világnak, ahol 5000 hektáron minden a szórakoztatásról szól? Egyik pillanatban még folyami hajókázáson veszel részt, majd a csodákkal teli mesevilágban találod magad, és Csipkerózsika kastélyában izgulsz az alvó szépségért.

Ha már Párizsban jársz, ki ne hagyd az Astérix Parkot! A fővárostól csak 35 km-re északra vár rád a híres rajzfilmfigura, hogy hat tematikus területen végigvezessen a huszadik századon. Valóságos időutazásban lehet részed. Ezenkívül kipróbálhatsz különböző járgányokat is, többek között a legizgalmasabb hullámvasutat is, ahol valaha ültél.

Bizonyára a dániai Legoland is a kedvenceid között szerepel, hiszen a kicsi gyerekektől a felnőttekig ott is talál mindenki valami kedvére valót. Hihetetlen alkotások születtek az apró darabkák összeillesztéséből. Szívesen kirándulnál a Duplo-kertben, esetleg bejárnád a Vaderdőt? Váltsd valóra az álmaidat!

Ha az említett csábító helyszínek most még nem elérhetők számodra, akkor se búsulj! Vedd fel őket a bakancslistádra, majd egyszer megvalósítod ezeket is, ha lesz rá lehetőséged. Addig viszont itthon keress olyan programot, ami hasonlóan különleges élményeket ad neked! Jártál már Kecskeméten? Ismered a PEOPLE TEAM új generációs táborait? Ha nem, ne késlekedj, nézz utána az interneten! Talán még akad hely számodra is az idén, bár a legszemfülesebbek már rég jelentkeztek.

EZ A TÁBOR AZ A TÁBOR, ahol reggeltől este 10-ig színesen és tartalmasan töltheted az időt. Délelőttönként a 17 tématábor valamelyikében az elmélyült ismeretszerzés kerül az előtérbe, de az is változatosan, játékos formában. Utána jöhet a sokféle szórakozás, az önfeledt mókázás. Számos érdekes dologban kipróbálhatod magad, és rengeteg élményben lesz részed. Új barátokat szerezhetsz, akikkel együtt élheted át az igazi fesztiválhangulatot az esti koncerteken vagy a bulikon.

Már a táborozás közben rájössz, hogy nem érdemes elérhetetlen dolgok után vágyakozni, amikor karnyújtásnyira tőlünk, itthon is találhatunk fantasztikus lehetőségeket. Lehet szuper vakációd itthon is!

Laczkó Zsuzsa írása

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Anya és Apa érettségije

– Anya, neked mi volt a választott érettségi tárgyad? – érdeklődött Zsófi. –…
PEOPLE TEAM tábor

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el.…

Még több