A gyerekkoromra emlékeztet
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Sok minden lehet emlékezetes a diákkorból. Ilyen az iskola, a barátok, a kirándulások, a családi nyaralások vagy egy jó nyári tábor. Utóbbiról Killa is tud mesélni, aki még csak egyszer – de vélhetően nem utoljára – fordult meg a PEOPLE TEAM (PT) ottalvós és napközis formában is igénybe vehető nyári táborában.

„A PT-ben egyszer jártam; ismerős nélkül érkeztem. Ez volt az első tábor, amiben ottalvósként és ismerős nélkül vettem részt. A hangár és a szobák meglepőek voltak számomra, és az, hogy az Animal Cannibals fellépett. Az épület hasonlított egy szállóra, vagy nem is tudom, de szép volt. Habár az ágy kényelmes volt, legközelebb a földön szeretnék aludni.

A tábori környezet a gyerekkoromra emlékeztet. Boldog, vidám, olyan nyárias. A kedvenc kajám a gírosz és a pizza volt, meg az utolsó napon a szendvicsek. (*chef kiss*) A kedvenc részem a hangár volt (fincsi a kaja), a programok közül pedig a hüllők simogatása és a vízi park PT-módra.

Sok mindent tanultam a PT-ben. Többek között azt, hogy hagyni kell minden felesleges gondot, és élvezni kell az életet. Változtam abban, hogy el kell engedni a fölöslegest, és élni kell. Mindig túlgondolok mindent, ezért nagy dolog ez. És ebben változtam, igaz, nem látszódik rajtam, de én érzem.

Voltak tipik beszélgetések, hogy ki kinek a kiszemeltje. Kicsit uncsi volt, de na, fiatalok vagyunk. Az egyik legkedvesebb emlékem ahhoz köthető, amikor az éjszaka közepén elkezdtünk beszélgetni a szobatársammal. És első nap elmentem egyedül az Auchanba, meg amikor fotóztunk, az is nagyon jó volt. Vagy amikor éppen végeztem egy feladattal, felmentem a fotósokhoz, és mindenki csinálta a dolgát, kivéve egy tanárt, aki eléggé feszült volt, ezért megöleltem. Cikinek pedig azt nevezném, hogy amikor az éjszakai programoknál a focipályán futottunk, megbotlottam valakinek a lábában, és elestem.

Hát, ez enyhe túlzás, hogy féltettek a szüleim, mivel csak aggódtak értem, de amint elmondtam nekik, mi hogy történt, megbékéltek vele. Azt is tudják, hogy ebédnél vagy reggelinél félrenyeltem, és majdnem megfulladtam, de segítettek.

Nekem a PEOPLE TEAM teljesen tökéletes volt, igaz, csak egyszer voltam, így nem tudom, változtatnék-e valamin. Egyedül a korai kelés nem tetszett. Érdekel, hogy készülnek-e új témacsomagokkal. Amit tanultam a PT-ben, a suliban gyakorlati órákon, vagy ha megyünk kirándulni, magyarán sulin kívül is tudom hasznosítani.”


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén…
PEOPLE TEAM tábor

Napi két random fact

Marci táborozó volt, legutóbb viszont táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért döntött idén…

Még több