Ha kecskeméti vagy, ez a te táborod!
Tématábor
PEOPLE TEAM tábor

Régóta keresel egy tuti tábort, de minden, ami bejön, messze van? Félsz, hogy megterhelőek lennének a szállás költségei? Vagy csak szimplán nem szeretnéd elhagyni az otthonodat azért, hogy jól érezd magad? Ha ezek közül bármelyik is így van, a PEOPLE TEAM a te táborod!

Ha közeledik a nyár, általában egy dolgot akarunk: jól érezni magunkat, felszabadulva a tanév kötöttségei, kötelességei alól – lehetőleg minél kevesebb utazással és pénztárcakímélő módon. A táboroknál ez a kettő általában ritkán jön össze. Pedig nem kell feltétlenül Budapestig vagy éppen Zánkáig utazni, ha szeretnénk élvezetesen tölteni a nyarat. Kecskeméten is rengeteg lehetőség vár ránk – közülük is kiemelkedik a PEOPLE TEAM nyári tábora, amely immár 1991 óta várja az egyszerre tanulni és szórakozni vágyó fiatalokat.

A tábor alapvető szellemisége, hogy 1 táboron belül 100 alternatíva közül válogathatsz. Ezek között 17 alaptémát találhatsz – úgymint színház, e-sport vagy épp a konyhamesterség –, amelyek meghatározzák, hogy mivel is fogsz legfőképp foglalkozni a 7 nap alatt, de ugyanígy a délutáni programok, bemutatók, interaktív foglalkozások közül is te válogathatsz. Sőt, akkor sem kell bepánikolnod, ha nehezen tudsz dönteni az alaptémák közül – lehetőséged van ugyanis belekóstolni mások táborába is. Itt tényleg szinte mindenről te döntesz, így biztos lehetsz benne, hogy nem olyan programon fogsz majd gubbasztani, amihez semmi kedved sincs.

Ha már egyébként is kecskeméti vagy, és szeretnél lényegében féláron táborozni, választhatod a bejárós opciót. Nem kell megijedned, ez nem egy napközis tábor: a fenti alternatívák mindegyikéből választhatsz, és nem fogunk téged este 8-kor hazaküldeni: nyugodtan maradhatsz az esti bulikra – és utána a saját ágyadban aludhatsz otthon!

A tábort hagyományosan három turnusban tartják – ezek idén: 2023. július 23–29., 2023. július 30. – augusztus 5., 2023. augusztus 6–12., a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Campusán. Láthatod tehát, hogy biztos nem kell messzire menned az élményekért.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a tábor, és szeretnéd tartalmasan tölteni a nyarat az otthonodhoz közel, keresd fel a PT honlapját! Érdemes hamar lecsapnod a jelentkezési lapra – gyorsan fogynak a helyek.

Bárt Roland

Kapcsolódó

Még több