Mások táborozását szeretném jobbá tenni
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

A 17 éves Virág késznek érzi magát arra, hogy a táborozói évei után most táboroztatóként is megmutatkozzon. Erre a PEOPLE TEAM a legjobb hely, ahol örömmel fogadják a fiatal „mókusokat”.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Tizenhét évesen érettnek gondolom magam, hogy másokért is felelősséget tudjak vállalni, valamint tábori teendőket elvégezni. Késznek érzem magam, hogy a táborozás után táboroztatóként álljam meg a helyem, és ezúttal másoknak a táborozását tegyem jobbá. Szeretnék egy csapat része lenni, új dolgokat kipróbálni, és – az előző évekből megismerve a PT-t – erre ez a tökéletes hely. A kötetlen hangulat, a csapat és a környezet egy oldalát már megismertem, itt az ideje, hogy másik oldalát is megtapasztalhassam.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Amikor először beléptem a táborba, volt a legnehezebb és a legstresszesebb. Senkit nem ismertem, idegen volt a környezet. Később mindez megváltozott, a szobatársammal remekül kijöttem, majd aztán szintén egymást választottuk lakótársaknak. A baráti köröm kialakult, néha egyedül maradtam, de mindig csatlakozott valaki hozzám, így bővült az ismeretségi köröm, feltaláltam magam.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Nyunyóka – a barátaim a mai napig alig tudják, hogy ez mit takar, állandóan magyarázkodnom kell nekik.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

A legjobb barátommal akkor még egy szót sem váltottam. A focipályán üvöltött a zene, mindenki a szöveget kiabálta és ugrált. Éppen egy Animal Cannibals-szám szólt. Egymásra néztünk, követtük a tömeget, mi is üvöltöttük a zene szövegét, ugráltunk és énekeltünk, a végén csuromvizesen mentünk vissza a hangárba. Megköttetett a barátság, azóta rengeteg időt töltünk együtt, minden tábori jelentkezést megbeszélünk előre, nehogy lemaradjunk.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Felszabadít a tábor

Nikkó tíz év táborozás után szívesen segítene a PT-ben mókusként vagy tanárként. Ezért…

Még több