Mi lenne, ha a tábor télen működne?
Magazin
PEOPLE TEAM tábor

Igencsak érdekes lenne, ha a PEOPLE TEAM-tábort télen tartanák. Most erről írok néhány mondatot.

Ha most tél lenne, nyilván nem rövidgatyában császkálnánk, és nem kéne ennyire lengén öltöznünk. Ha lenne valamilyen program, ami a szabadban van, szerintem egy nagy faházban lenne. Ott lehetne forró csokit venni, ahol az emberek igazán jól megismerkedhetnének. A vízi csata helyett jégkorcsolyázni lehetne, és még hógolyózhatnának is a diákok (a tanárok legnagyobb örömére).

Jégkrém és hűs ital helyett forró ételek, meleg, citromos tea lenne. Sokkal több és vastagabb ruházatot kéne vinni, mert mint tudjuk, a tél nem kicsit hideg. Még az lenne a nagyon buli a téli PT-ben, hogy lehetne szánkózni. Azt minden gyerek szereti, és nagyon jó móka is. Mindenkit meg lehetne fürdetni a hóban, és talán meg is fáznánk, de arra elég kicsi az esély. A havazásban még az a nagyon jó, hogy lehet hóembert építeni, és a sok szerencsétlenkedés árán is rengeteget röhögni és hülyéskedni.

A táborban mindig van csapatpóló, ami vékony anyagból készült. Télen ebben nyilván megfáznánk, így helyette vastag pulcsik lennének, ugyanolyan PT-logóval, és a jobb alsó sarokba a winter szó lenne írva.

A csapatok mindig egymás ellen játszanak. Télen is így lenne, csak egy kicsit másképp. Mindkét csapatnak hóembert kellene építenie, és amelyik hamarabb felépíti, annak jár a pluszpont. A diákok is szívesebben jönnének órára, mivel kint hideg van, a termekben pedig kellemes meleg…

A télnek is létezik varázsa, de természetesen átka is. A tábornak is megvan a saját kis élete, és nem mindenki örülne, ha ez felborulna.

Tőzsér Panna

KecskeNEWSás-archívum


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

Sokan vagyunk

– Nagypapa, mi nem fogunk éhezni? – kérdezte Matyi aggódva. – Szerencsére nem…
PEOPLE TEAM tábor

Csatlakoztál már?

Manapság nagyon divatosak a közösségi médiában terjedő kihívások, amelyek sok ember figyelmét felkeltik.…

Még több