Amíg tudok, itt a helyem
Táborarc
PEOPLE TEAM tábor

Ismerd meg a PEOPLE TEAM nyári táborának táboroztatóit! Boldi mutatkozik be először, és mondja el, miért tagja már 7 éves kora óta a PT-közösségnek.

Mutatkozz be, kérlek!

Oláh Boldizsár vagyok, 19 éves, és 12 éve PT-s. Minden évben a PT az, ami a nyaram felét meghatározza, és idén is ezt tervezem. Leginkább a tábor hangulata, környezete és társasága az, ami bevonzott, és egyszerűen nem tudnék nélküle nyáron mit kezdeni magammal. Szeretek gyerekekkel lenni, szeretek szervezni, szeretem a kihívásokat. Jó a problémamegoldó képességem, és mindig azon vagyok, hogy amit kérnek, minden erőmmel teljesítsem.

Midig nagyon várom a PT-t, hogy ezerrel belevágjunk, és hogy megint megcsináljuk a nyár legjobb táborát!

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Ha eddig is, most már nem hagyhatom ki. A PT nevelt fel, egyszerűen nem tudom kihagyni. Eszem ágában sincs! Amíg tudok, itt a helyem.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Ez az a hely, ahol valahogy sosem tudok stresszelni. Annyira nyugis környezet, hogy nem tudok semmin aggódni.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Amikor egy trambulint több óráig raktunk össze. Az kemény volt, mert lógott már az eső lába is, és azt éreztük, sose lesz vége.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Őszintén: minden munkát szeretek a táborban. A swimmingtől (az a helyiség, ahol a nagy méretű edényeket tisztítjuk – szerkesztő) kezdve az üdítők pakolásáig minden király. De a legjobbak még mindig az ügyeletek, amikor odaülnek hozzám a srácok, és boldogítanak.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Hogy nagyon sok új dolgot tanulhatnak, és ennyi sok új embert ismerhetnek meg. Na meg persze azt, hogy ha szeretnének, akár egész délután focizhatnak.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Hangár. Talán ezt tudnám mondani. Ezt a szót csak itt hallom, viszont amikor itt meghallom, eltölt a jó érzés. A hangár az egyik kedvenc helyszínem a táborban, ez a központ mindenki számára.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Amikor én először a táborba jöttem, 7 éves voltam. Megszámlálhatatlan élményre tettem szert, amiért máig hálás vagyok. A legjobb élmény szerencsére ismétlődik: amikor tizenegy hónap elteltével megpillantom azokat az embereket, akik a barátaim vagy a legkedvesebb csapattagjaim, táborozóim lettek.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén…
PEOPLE TEAM tábor

Napi két random fact

Marci táborozó volt, legutóbb viszont táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért döntött idén…

Még több