Ha színház, akkor PEOPLE TEAM
Tématábor

Hamarosan elérhetővé teszi jelentkezési lapját a PEOPLE TEAM nyári tábora, ahol többek között színházi táborba is jelentkezhetsz.

A színháztáborosok a PEOPLE TEAM legelszántabb arcai közé tartoznak: nemcsak a mindennapos próbák, kreatív ötletelések, brainstormingok követelnek odaadást, hanem az is, hogy mindez – a többi tábortól némiképp eltérően – két hetet vesz igénybe. Nem is csoda: a PT színházasai a semmiből hoznak létre önálló világokat, na meg egy komplett előadást, amihez bizony nem csupán energia, elhivatottság, hanem idő is szükséges. Ez azt jelenti, hogy ha színházas vagy, akkor indulásból kétturnusnyi PEOPLE TEAM-élmény vár rád. Ha az anyagiak miatt aggódnál, ne tedd: a PT jelentős kedvezményekkel igyekszik megkönnyíteni, hogy mindenki részt vehessen a színháztábor teljes időtartamán – az első ötlettől egészen a színpadig.

Hogy a végeredmény milyen lesz, az csak rajtad és a PEOPLE TEAM-társulat többi tagján áll. Ne gondold azonban, hogy a munkafolyamat során egyedül leszel! A PT neves és több év rutinnal rendelkező színésztanárai – akik között a fiatal színészek mellett drámaírókat és rendezőket is megtaláltok – mindent megtesznek azért, hogy felszabadítsátok a bennetek rejlő művészt. Nincs rossz ötlet vagy hozzászólás. Hisz a lényeg az, hogy egyéni kvalitásait mindenki a csapat összkoncepciójába szervesülve mutathassa meg.

De ne hidd, hogy a PT színházi tábora kizárólag munkából áll! A művészi hivatás bizony odaadást követel, de ez mégiscsak egy nyári tábor, még inkább gyerekfesztivál, ahol a lényeg a kreativitás kibontakoztatása mellett az, hogy szórakozzunk és jól érezzük magunkat. Erre remek lehetőséget nyújt a PT többi tematikus tábora, tábori szekciója. Kedved szerint kapcsolódj ki kicsit a gamertábor gépein, főzz valami finomat a kuktatábor konyhájában, vagy tanulj egy-két új figurát a tánctábor óráin! És nem beszéltünk még az esti bulikról, koncertekről, amik nemcsak a szórakozásra nyújtanak remek lehetőséget, hanem arra is, hogy összeszokjatok a többi színészjelölttel – elvégre semmi nem kovácsol úgy egy csapatból társulatot, mint a közös emlékek.

Ha érdekel a színészet, jelentkezz hát minél hamarabb a PEOPLE TEAM színházi táborába – de légy szemfüles: általában hamar elkelnek a helyek!

Bárt Roland

Kapcsolódó

Még több